Reklampennan på kontoret

Många tänker reklampennan som något man köper in för att dela ut på event, till kunder eller liknande. Men varför inte ta in reklampennor på kontoret och även skänka en bunt med pennor till era leverantörer eller kunder för att de kan använda på deras kontor.

Pennor används ofta och de försvinner och kommer tillbaka så det behövs mer än en penna per person på ett kontor. Istället för att köpa in vanliga pennor kan man köpa in reklampennor med sin egen logga på till sitt kontor. Inte bara får ni nöjda anställda som får använda fina pennor utan har även chans att ge kundbesök en penna som de sedan kan ta med sig.

Reklampennor till kunder eller leverantörer

Inköpare på olika företag är vana att få produktprover av sina leverantörer men varför inte testa något annat. Ge en låda med reklampennor som de kan använda på sitt kontor. På så sätt kommer de ihåg er varje gång de använder en penna. Pennor har även en tendens av att sprida sig vidare så chansen är stor att även andra utanför kontoret får en av era reklampennor i handen.

Reklampennor till egna kontoret

Att ha kontorsprodukter med egen logga tryckt på kontoret höjer känslan av att det är ett företag som satsar på sig självt. Pennor är något som alltid går åt och behövs även fast vi skriver mestadels på våra datorer eller telefoner.

En sak är däremot viktigt att tänka på när man köper in reklampennor till kontoret och det är kvalitet. Du vill inte att pennorna ska gå sönder efter kort tids användning för då kommer det sluta med att ingen vill använda era reklampennor och köper in egna.

Reklampennor som jubileumsgåva

När någon fyller jämnt eller har arbetat en viss tid på företaget brukar de få en jubileumsgåva. Ett tips som gåva är att köpa in fina pennor i etui där man trycker företagets logga och antal år arbetade eller datum som ett minne för den tiden personen har arbetat hos företaget.

Blyerts eller bläck?

Bläck är mer populärt än blyerts hos de flesta. Vanligen så skriver man för sig själv och kan lätt bara kladda över om det blir fel istället för att sudda ut det. Det finns såklart undantag som exempelvis skolor eller arkitektfirmor där blyerts är mer populära. Överlag är det däremot ett säkrare kort att köpa in bläckpennor än blyerts. Ännu säkrare såklart att köpa in båda varianterna så kan alla välja.