Oavsett vad man jobbar med så brukar nästan alla branscher ha en egen form av mässa.

Det kan vara ett mindre event som företaget själv håller i eller en stor mässa där flera företag från samma bransch ställer ut sig och demonstrerar sina produkter och tjänster.

På både event och mässa är det inte ovanligt att många människor samlas och ännu fler blir det om branschen man arbetar i är riktigt het.

Som företag kan det kännas svårt att försöka synas i mängden. På en mässa är företagen inte utspridda som de vanligtvis kanske är, utan här konkurrerar alla mycket nära varandra och på en betydligt mindre yta än vanligt.

Av denna anledning är det rekommenderat att man förbereder sig noga, har en snygg monter och anställda på plats som vet hur man fångar kundernas intresse.

Något som är och alltid varit populärt är att använda sig av reklamprodukter av olika slag. Genom att dela ut en reklamprodukt kan man öka sina chanser till att få nya kunder och dessutom glöms man inte lika lätt bort när mässan väl är över.

Nyckel-band är en mycket vanlig reklamprodukt som är billig att införskaffa och mycket uppskattad, men ännu billigare och mer användbar är nog troligtvis reklampennan.

Fördelen med att använda sig av reklampennor är att de är en bra, användbar och relativt billig reklamprodukt att köpa in i större mängder. Den är även mycket enkel att frakta, tack vare dess storlek och ni kan smidigt förvara pennorna under montern i samband med mässan eller eventet.

Pennorna kan ni antingen dela ut på plats till kunder som visar intresse, köper eller bokar in något från er, men man kan även gå runt på mässan och dela ut pennorna till förbipasserande.

Är mässan väldigt stor är det inte ovanligt att människor kanske inte hinner se alla stånd. Genom att hinta om att ni finns öppnar ni automatiskt upp ögonen för fler att besöka just er.