Nästan alla människor äger någon form av reklamprodukt. Det är bara titta på hatthyllan efter profilkepsar, i skåpen i köket efter reklammuggar eller i pennlådan efter reklampennor.

Även om vi inte arbetar på företagen själva så lyckas man under åren samla på sig en hel del produkter, utan att man faktiskt tänker på det.

Vissa produkter är solklart bättre än andra och håller mycket längre. Trots att reklampennor har en livslängd på cirka 9 månader, så finns det ibland pennor som håller i flera år.

Välj pennor med tryck i hög kvalité

Dessa pennor är av mycket högre kvalitet och det är tydligt att företaget bakom pennorna har lagt ned mycket energi och engagemang på att skapa reklamprodukter som verkligen avspeglar företaget på rätt sätt.

Är du ute efter bra produkter kan du köpa reklampennor hos tsreklam.se eller t.ex. muggar och nyckel-band.

Att pennan måste ha en bra kvalitet kanske inte är så svårt att förstå. Om man som kund får ta emot en penna som går sönder eller slutar fungera efter en vecka uppstår gärna en irritation.

Utöver irritationen är det lätt att man kopplar samman kvaliteten på pennan med kvaliteten på företagets tjänster eller produkter, vilket leder till en negativ marknadsföring som man absolut inte vill ha.

Bygg varumärke långsiktigt

Reklampennor av hög kvalitet kostar således mer än pennor med en lägre standard. Det kan kännas kostsamt när det endast är pennor det handlar om, men i det långa loppet så sparar man faktiskt in mycket mer.

Pennor som går sönder eller tar slut behöver snabbt ersättas med nya och återigen står man inför ett inköp som kostar både tid och pengar. Satsa istället på kvalitet och lägg hellre några extra kronor för att försäkra dig om att du får detta.

Det kommer inte bara att hjälpa dig som företagare att spara in pengar, utan kommer även avspegla och marknadsföra ditt företag på rätt sätt.