När man ska ge ut en reklamprodukt är det inte alltid lätt att välja vilken produkt som passar bäst.

Många verksamheter och företagare siktar in sig på just reklampennor och anledningarna till detta är många.

Ett vanligt missförstånd är att man inte skulle kunna få plats med all information som man vill ha tryckt på pennan, eftersom att utrymmet är så litet.

Sanningen är dock helt annorlunda och tack vare att pennan är rund så finns det möjlighet att få plats med både logo och t.ex. kontaktinformation till företaget.

Att utrymmet är mindre än på t.ex. en mugg kan man dock inte komma ifrån och därför är det extra viktigt att man prioriterar texten eller bilden som ska vara tryckt på pennan.

Att endast ha företagets namn eller logo på pennan gör förvisso att människor kommer att se vart pennan kommer ifrån och möjligtvis lägga företagsnamnet på minnet, men nuförtiden vill människor ha det så bekvämt som möjligt och det är få som kommer sätta sig och söka upp t.ex. telefonnummer eller mejl.

Genom att se till så att denna information är tryckt på pennan direkt så underlättar du för dina kunder och kan dessutom vara säker på att rätt kontaktinformation ges ut.

Informationen på pennan kan naturligtvis regleras beroende på hur stora pennor som man använder sig av.

Det är inte ovanligt att man t.ex. beställer in vanliga kulspetspennor till de anställda och för att dela ut till kunder, men man kan även beställa whiteboard-pennor av större format.

Denna typ av penna kanske inte vanligtvis är det bästa alternativet till privatpersoner, men passar utmärkt att dela ut till andra företag och eventuella samarbetspartners.

Vill man ha ett ännu större utbud fungerar det även att trycka logo och kontaktuppgifter på t.ex. markeringspennor av olika slag, så er snygga logo syns till så mycket som möjligt.